Friday 9 November 2012

Waarom Toe Schoenen zijn de beste loopschoenen

Er is discussie over het beste type van loopschoenen, en het doel van dit artikel is om u te helpen vinden van de beste loopschoen voor u persoonlijk. De keuze van loopschoenen moeten kunnen brengen het beste in u, terwijl tegelijkertijd het maken van je comfortabel bij het hardlopen. Omdat wandelen en hardlopen zijn eenvoudigste en meest natuurlijke vormen van lichaamsbeweging rond, moet uw keuze van loopschoenen zijn een belangrijke beslissing voor u individueel. Dit komt omdat er veel schoenen die er zijn die kunnen eindigen kwetsen u. Hier zijn een paar factoren die je moet overwegen voordat de aankoop van een sportschoen.
Allereerst moet je je voet kennen zowel vorm en grootte. De vorm van de voet kan worden gekend Door een "wet test", terwijl de grootte kan worden bepaald door voorkomende maat van de voeten. We hebben allemaal verschillende voeten, daarom een ​​persoon is perfect loopschoen kan persoonlijk letsel of schade aan een andere persoon.
Gezonde schoenen kunnen versterken de spieren op de onderste voeten. Dit vindt plaats tijdens de meer natuurlijke vormen van hardlopen, en daardoor vermindert de impact van geweld op de knieën, onderrug en de heup. Het soort oppervlak dat draait op een andere belangrijke factor om te overwegen. Sommige schoenen hebben agressieve loopvlakken die beter tractie te leveren, terwijl andere rots platen op de zolen. Normaal hardloopschoenen hebben rubberen zolen die zijn bedoeld om anti-slip en bieden bescherming tegen oneffen terrein te zijn.
Running schoenen met tenen zijn het dichtste ding aan lopen op blote voeten. Toe schoenen hebben een zool die de voet beschermt tegen de mogelijke gevaren van de grond. Ze zijn over het algemeen vlak van hiel tot teen, die meer middenvoet beweging stimuleert.
Hardloopschoenen met tenen is bekend dat enorme steun en biedt veel schokabsorptie, omdat ze zijn gemaakt om te voldoen aan de vorm van de voet. Dit leidt dan ook tot minder gevallen van gespannen enkels en knieën, grotere wendbaarheid, goede balans, en helpt verwondingen aan de voeten en de incidentie van spataderen. Running schoenen met tenen toestaan ​​dat een persoon op een natuurlijke manier te voeren, in tegenstelling tot lopen met andere schoenen waarin de betrokkene niet meer werkt op de juiste wijze. Toe schoenen kunnen helpen een persoon om te draaien op de bal van hun voeten, zodat de kuitspieren zich ten volle inzetten in tegenstelling tot lopen hiel eerst waar de kuitspier wordt niet ten volle benut.
In het kort, lopen met teen schoenen geven niet verbetert je evenwicht en leidt tot sterkere voetspieren, die in al uw totale bedrijfskosten ervaring te verbeteren. Running with teen schoenen versterkt de individuele teen spieren en ligamenten, die meestal niet optreedt met dikke schoenen.
Pose hardlopen is een geweldige manier om te leren om te lopen, net als bij pose lopen, je hiel niet de grond raken. Na weken van vormen lopen in toe schoenen, zult u beginnen te merken dat u sneller lopen dan je zou kunnen hebben voordat met de dikke schoenen aan. Uw aantal rekken verbetert ook, want teen schoenen zijn lichter en simuleren een blote voet lopen of rennen. Uw voeten lijken meer gespierd dan wanneer de krachtige oefening begon. Running schoenen met tenen, echter, staan ​​bekend om hun beruchte geur als je die draagt ​​ze consequent gedurende 3 of 4 dagen op een rij. Om deze geur weg te houden, moet u regelmatig wassen in azijn om ze te ontdoen van die geur.

No comments:

Post a Comment